Εταιρικό Ιστορικό

Η τεχνική εταιρία ιδρύθηκε το 1984 από τον Στάυρο Πολυχρονάκη με σκοπό να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στον τομέα των κατασκευών στην περιοχή της κεντρική και δυτικής Κρήτης. Η εταίρία παρα τις προκλήσεις των καιρών όχι μόνο άντεξε στο χρόνο αλλά κατάφερε να εξασφαλίσει σημαντικό μερίδιο στην αγορά των δημοσίων και ιδιωτικών έργων έχοντας στο ενεργητικό της δεκάδες σημαντικά δημοσια και ιδιωτικά έργα.

Η εταιρεία άρχισε να δραστηριοείται στον εξίσου δυναμικό τομέα για τη χώρας μας, αυτόν του Τουρισμού από το 1992. Η εταίρια από τότε δραστηριοποιείται με επιτυχία στο χώρο του τουρισμού έχοντας κατασκευάσει 2 τουριστικά καταλύματα στην Νότια Κρήτη, τα οποία και εκμεταλεύεται.

Το 1996 και εξαίτίας της τότε αλματώδης ζήτησης ακινήτων και για να καλύψει αυτήν την ανάγκη, άρχισε να δραστηριοποίειται δυναμικά στον τομέα διαχείρησης ακινήτων. Από τότε και παρά την κρίση και τη πτώση της ζήτησης η εταιρία με στρατηγικές κινήσεις κατάφερε να διατηρηθεί σε σταθερά επίπεδα και να εδραιωθεί ακόμα περισσότερο.

Από το 2010 η εταιρεία δραστηριοποιείται και στο χώρο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και της πράσινης ανάπτυξης.